En helårsdestinasjon
 

 


En helårsdestinasjon
 

 


Trå til
i terrenget

1
1

En spennende fremtid

Fýri Hemsedal vil tilby ski-in og ski-out i vintersesongen, mens nærheten til turstier, fiske, terrengsykling, Via Ferrata og unike naturopplevelser gjør at hotellet vil være et reisemål også resten av året. Sommer som vinter. Ute som inne. Et personlig og unikt hotell med basseng, spa, lekeplasser, barer og restaurantopplevelser. Møte- og konferanserommene vil kunne huse opptil 500 personer, og dermed er Fýri som skapt for mange forskjellige gjester og alle årstider.

Hele året i Hemsedal

Mange tenker på Hemsedal som vintersportssted, men sommeren i fjellheimen vår inviterer til et mangfold av naturopplevelser og aktiviteter som passer for alle. Opplevelsesmenyen er virkelig «all inclusive».

Trå til i terrenget

Hemsedal satser på sykling og har 21 sykkelruter, totalt 225 km som er godt skiltet, merket og gradert etter vanskelighetsgrad. I tillegg finnes det tre utforløyper med ulike vanskelighetsgrader. Rett utenfor døren til Fýri Hemsedal er det en familievennlig sykkelsti.

Et eldorado for alpin fjellsport

Hemsedal har 20 merkede toppturer i alle vanskelighetsgrader for både små og store, det er mange kjente klatreområder og topper, samt en egen Via Ferrata-rute oppe ved Skarsnuten.

Heisen er sommeråpen

Hollvin Express går opp til 1100 moh og er åpen fra juli til ca 20. august, og helger august – 1. oktober, samt høstferien. Her kan du ta med sykkel og dra innover fjellet eller kjøre downhill samt gå fjellturer.

To naturskjønne golfbaner

Hemsedal Golf Alpin har en 18 hulls bane og i Grøndalen ligger en 9 hulls golfbane.

Fisken biter

Hemsedal er kjent for å ha en av Europas beste elver for fluefiske, her tilbys guiding og kurs. Det er også massevis av små og store fjellvann for fine fisketurer.

Klikk på bildene for større versjon

Ta kontakt med våre meglere for privat visning på tomten.

Registrer deg for å motta vårt prospekt!

Se personvernpolicy

Meglerkontakt:
Victoria Follesø, +47 95 44 33 09victoria@em1fjellmegleren.no
Henrik Erland Morud, +47 90 72 59 50henrik@em1fjellmegleren.no